Goomah Music Nights

traumahelikopter – Eureka Zwolle

Vrijdag 3 februari

Het eigenzinnige traumahelikopter trio schrijft liedjes die spreken tot de herrieschopper vooraan in de pit, maar evengoed tot de introverte zwever achterin de zaal.

Bestel tickets

Snow Coats + Bony Macaroni – Eureka Zwolle (nieuwe datum!)

Donderdag 9 februari 2023

De Arnhemse band Snow coats maakt pakkende indie pop die geïnspireerd is door emo en folk, dit zorgt voor een verfrissende sound. Alles klopt en vloeit naadloos in elkaar. Verwacht lieve songs met een scherp randje.

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren

Bestel tickets

The Cool Greenhouse – Eureka Zwolle

Zondag 12 februari

The Cool Greenhouse speelt hypnotiserende, catchy postpunk met intrigerende teksten. De band begrijpt met hun bijtende Britse flair hoe maatschappijkritiek in een chaotisch digitaal tijdperk werkt, en verpakken het in een heerlijk moshbaar punkgeluid.

Bestel tickets

Ramkot – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

Donderdag 30 maart

In februari 2023 verschijnt de debuutplaat van Ramkot. Met de singles ‘Exactly What You Wanted’ en ‘I Can’t Slow Down’ werd reeds een voorsmaakje gegeven van dit debuut. Met een uitgebreide tour stelt de band met trots hun nieuwe muziek voor!

Bestel tickets

Tramhaus – Eureka Zwolle

Donderdag 25 mei 2023

Geboren uit covid-lockdowns en een ontembare creatieve drift is Tramhaus het muzikale project van een groep vrienden met een voorliefde voor alles wat met (post)punk te maken heeft.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)