Goomah Music Nights

EMMETT TINLEY (Solo)

Zaterdag 26 oktober

Singer Songwriter Emmet Tinley was frontman van de Ierse Indiegroep ‘The Prayer Boat’ maar maakt nu solo carrière. Verwacht delicate en breekbare songs in intieme setting. Zijn laatste plaat verscheen in 2012 en zeven jaar later staat hij weer in Nederland om nieuwe nummers ten gehore te brengen.

Bestel tickets

THUS OWLS

Donderdag 31 oktober

Deze deels Zweeds en deels Canadese band maakt experimentele popmuziek. Thus Owls weet te imponeren met charmante luistermuziek, perfect voor op de zondagmiddag. Voor fans van Efterklang en Wildbirds & Peacedrums. Liefelijke popliedjes met een hint naar folk en electronica.

Bestel tickets

POPRONDE ZWOLLE

Vrijdag 1 november

Eureka zal dit jaar een locatie zijn tijdens de Popronde Zwolle. Het programma bestaat uit: Get Jealous, Fjaler, A.M. Sam, Hytes en Eva van Manen.

Bestel tickets

SCRAM C BABY

Donderdag 7 november

Men neme 5 stronteigenwijze Amsterdammers, stopt ze in de Vondelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby. De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er –godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid. Op 7 november in de bovenzaal van Eureka!

Bestel tickets

WILLY TEA TAYLOR (USA)

Maandag 18 november

Willy Tea Taylor is een verteller. Al zijn liedjes zijn fraai afgeronde verhalen. Als je een fan bent van goed geschreven teksten, verleidelijke melodieën en een stem die ze samenbindt met emotie zo diep als de eigen roots van de kunstenaar, zul je het laatste album Knuckleball Prime waarderen, en zo ongeveer alles wat Willy Tea Taylor ooit heeft gedaan.

Bestel tickets

PLOEGENDIENST

Donderdag 23 januari 

Ploegendienst bewandelt paden die weinig Nederlandse bands voor hen in durfden te slaan: een meedogenloze mix van ouderwetse hardcore punk in combinatie met snoeiharde Nederlandstalige teksten gezongen door misschien wel de meest furieuze frontman van dit moment aka Ray Fuego!

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)