Goomah Music Nights

traumahelikopter – Eureka Zwolle

Vrijdag 3 februari

Het eigenzinnige traumahelikopter trio schrijft liedjes die spreken tot de herrieschopper vooraan in de pit, maar evengoed tot de introverte zwever achterin de zaal.

Bestel tickets

Snow Coats + Bony Macaroni – Eureka Zwolle (nieuwe datum!)

Donderdag 9 februari 2023

De Arnhemse band Snow coats maakt pakkende indie pop die geïnspireerd is door emo en folk, dit zorgt voor een verfrissende sound. Alles klopt en vloeit naadloos in elkaar. Verwacht lieve songs met een scherp randje.

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren

Bestel tickets

The Cool Greenhouse – Eureka Zwolle

Zondag 12 februari

The Cool Greenhouse speelt hypnotiserende, catchy postpunk met intrigerende teksten. De band begrijpt met hun bijtende Britse flair hoe maatschappijkritiek in een chaotisch digitaal tijdperk werkt, en verpakken het in een heerlijk moshbaar punkgeluid.

Bestel tickets

Oh Whale – Eureka Zwolle

Donderdag 16 februari 2023

Noisy, hard en eigenwijs. Oh Whale leidt je van subtiele en intieme momenten naar ruige uitbarstingen. Invloeden van Radiohead, Sonic Youth en The National geven Oh Whale hun unieke sound. De band haalt artrock, shoegaze, avant-garde, dreampop en vuige noise liefdevol en met beleid, maar soms ook zonder, door de gehaktmolen.

Bestel tickets

Ramkot – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

Donderdag 30 maart

In februari 2023 verschijnt de debuutplaat van Ramkot. Met de singles ‘Exactly What You Wanted’ en ‘I Can’t Slow Down’ werd reeds een voorsmaakje gegeven van dit debuut. Met een uitgebreide tour stelt de band met trots hun nieuwe muziek voor!

Bestel tickets

Lena Hessels – Eureka Zwolle

Donderdag 6 april 2023

De muziek van Lena Hessels heeft een serieuze toon maar voelt toch licht sassy en een beetje speel aan. Verwacht bedroom dream pop en laat je onderdompelen door een warm bad van geluid door pop-perfectionist Lena Hessels.

Bestel tickets

LOUPE – Eureka Zwolle

Donderdag 13 april

Loupe floreert op het podium met een sterke live-set vol eigenwijze gitaarriffs en poppy zanglijnen waarin Julia zingt over haar weg door het leven. Met beeldspraak in kleuren en bewegingen trekt ze je mee in haar belevingswereld. De invloeden van onder anderen Julia Jacklin, Kruangbin en The Breeders, lijken in al hun diversiteit uitgemeten en smaakvol samen te komen in de muziek van Loupe.

Bestel tickets

Scram C Baby – Eureka Zwolle

Zaterdag 13 mei

Scram C Baby brengt heerlijk onstuimige rock-’n-roll. Gruizig, gedreven en urgent. Afwisselend teder en explosief, net als op de plaat. Scram C Baby bestaat nog altijd en maakt nog even gepassioneerd intuïtieve rock-’n-roll. 

Bestel tickets

Tramhaus – Eureka Zwolle (Laatste kaarten!)

Donderdag 25 mei 2023

Geboren uit covid-lockdowns en een ontembare creatieve drift is Tramhaus het muzikale project van een groep vrienden met een voorliefde voor alles wat met (post)punk te maken heeft.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)