Goomah Music Nights

Jon Spencer & The HITmakers – Eureka Zwolle (UITGESTELD!)

20 juni 2022 – naar een nieuwe datum wordt gezocht

Ladies & gentlemen please welcome: Jon Spencer! Spencer is een legende uit de NYC scene. Oprichter en frontman van garage acts als Pussy Galore, Boss Hog, Heavy Trash en natuurlijk Jon Spencer Blues Explosion waar hij zelfs headline status op festivals behaalde. Van de Alpha naar de bovenzaal van Eureka klinkt als een grote stap maar in de praktijk zal het net zo zweterig, energiek en smerig worden.

Bestel tickets

Fire Horse – Eureka Zwolle

15 september 2022

Fire Horse grijpt muzikaal terug naar zowel de ’70’s als de ’90’s en laveert volgens eigen zeggen tussen stevige power rock en post-grunge. Een unieke twist op klassieke rock met een ongeremde improvisatiedrift. Een nieuw Nederlandse heavy rocktrio, ontstaan in het donkerste uur van de rock & roll.

Bestel tickets

Hallo Venray – Eureka Zwolle

Zaterdag 15 oktober 

Muzikant en zanger Henk Koorn maakt ruim 30 jaar muziek met zijn band met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk

Bestel tickets

CLOUDSURFERS – Eureka Zwolle

Donderdag 3 november

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste nieuwe namen uit de Nederlandse garagepunk is Cloudsurfers. Hun explosieve show voelt alsof je een shot adrenaline recht in je hart krijgt, Uma Thurman style!

Bestel tickets

Lewsberg – Eureka Zwolle

Nieuwe datum! Woensdag 9 november (voorheen 30 maart)

Enter Lewsberg: Dissonante gitaren met prachtige praatzang over zonderlinge momenten en onopvallende figuren. Voor fans van Velvet Underground, Parquet Courts, Nap Eyes en Jonathan Richman, maar dan lekker uit Rotterdam.

Bestel tickets

POM – Eureka Zwolle

Donderdag 10 november

POM is een vijfkoppige ‘FUZZPOP’ band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’.

Bestel tickets

Prins S. en de Geit – Eureka Zwolle – UITVERKOCHT!

Donderdag 24 november

Prins S. en De Geit herbergt een schat aan muzikale en performance ervaring, kunde en opleiding. De muziek van Prins S is een mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek. Keiblij in de rij voor de kinderboerderij!

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)