Goomah Music Nights

Lewsberg – Eureka Zwolle

Woensdag 30 maart 2022

Enter Lewsberg: Dissonante gitaren met prachtige praatzang over zonderlinge momenten en onopvallende figuren. Voor fans van Velvet Underground, Parquet Courts, Nap Eyes en Jonathan Richman, maar dan lekker uit Rotterdam.

Bestel tickets

Beachdog – Eureka Zwolle

Verplaatst van 11 december ’21/12 februari ’22 naar 9 april 2022

Terwijl de wereld in de fik stond heeft Beachdog de afgelopen twee jaar liggen rijpen tot het tijd was, en die tijd is het nu. Eindelijk weer een nieuwe hárde rockband met genoeg toegankelijke songs om een groot publiek aan te spreken. Een publiek dat het gemist heeft om in bezwete zaaltjes met vrienden een vuist omhoog te steken en los te gaan.

Bestel tickets

Kevn Kinney – Eureka Zwolle

Donderdag 14 april 2022

Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’.  Tevens zanger van alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’.

Bestel tickets

Tusky – Eureka Zwolle

Zaterdag 7 mei 2022

Tusky staat voor een hongerige en vurige band met sterke invloeden door 90’s punkrock bands: fast & furious but yet very melodic & catchy. Het vertrek van de twee John Coffey-mannen Alfred en Christoffer werd uitstekend opgevangen. Gewapend met een kersverse single-video in mei; een eigen online stripreeks, met een nieuw studio-album in de planning is Tusky klaar om de wereld te heroveren.

Bestel tickets

The Visual & Josephine Odhil – Eureka Zwolle

Vrijdag 13 mei

Het alternatieve duo Anna & Timon maken dromerige, donkere muziek voor fans van Alice Wolf en Nick Cave. Josephine Adhil kun je ook kennen van haar voormalige band The Mysterons, met haar nieuwe project ‘Josephine Odhil’ creëert ze mysterieuze songs die je mee zullen nemen naar een wereld ver van hier.

Bestel tickets

Stiff Richards – Eureka Zwolle

Woensdag 13 juli 2022

Goomah Music Nights presents punk hardcore sensatie STIFF RICHARDS uit Australië op 13 juli 2022 in Eureka Zwolle.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)