Goomah Music Nights

Geishas Of Doom – Eureka Zwolle

Vrijdag 6 oktober

De lo-fi punkrockband Geishas Of Doom bestaat uit leden van onder andere Giant Tiger Hooch, Love Supreme, Automatic Sam, ATLANTA, Birth of Joy, Tricklebolt en Shaking Godspeed. Klinkt als een voortrazende aanklacht tegen ‘hedendaagse’ perfectie, narcisme, polarisatie en hypocrisie. Naar eigen zeggen geïnspireerd door Amerikaanse punkrock uit de jaren 80, zoals Black Flag, Butthole Surfers, Sonic Youth.

Bestel tickets

Magnetic Spacemen – Eureka Zwolle
Polished Minds album release show

Donderdag 2 november

Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en rock ‘n roll verpakt in catchy songs, en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen is een charismatische live-act en brengt hét feest om je na een lange werkweek weer eens flink te laten gaan.

Bestel tickets

Popronde Zwolle – Eureka Zwolle

Vrijdag 3 november – GRATIS ENTREE

Het grootste gratis rondreizende festival komt op vrijdag 3 november langs Zwolle.
Het programma in Eureka bestaat uit:
19:15 – 20:00 / Femme Fugazi
20:45 – 21:30 / KABOUTERTJE PUTLUCHT

Bestel tickets

DIRK. – Eureka Zwolle

Donderdag 16 november

“DIRK. mag zich meten met de beste Belgische rockbands van het moment, en dat hoeft niet te verbazen, want het is er zelf één.” DIRK. is nog altijd nostalgisch en warm als Weezer, edgy als Pixies en Fugazi, en doet er à la ‘13’ van Blur nog een geut intelligente en bredere internationale sound bij. 

Bestel tickets

CIVIC (AUS) – Eureka Zwolle

Dinsdag 28 november

De Australische band heeft in een tijdperk van onzekerheid de roekeloze intensiteit van proto-punk opnieuw weten uit te vinden. . De Australische band werd o.a. geprezen door Henry Rollins. Tijd voor nieuwe energie in het hedendaagse muzikale landschap!

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)