Goomah Music Nights

Jon Spencer & The HITmakers – Eureka Zwolle

20 juni 2022

Ladies & gentlemen please welcome: Jon Spencer! Spencer is een legende uit de NYC scene. Oprichter en frontman van garage acts als Pussy Galore, Boss Hog, Heavy Trash en natuurlijk Jon Spencer Blues Explosion waar hij zelfs headline status op festivals behaalde. Van de Alpha naar de bovenzaal van Eureka klinkt als een grote stap maar in de praktijk zal het net zo zweterig, energiek en smerig worden.

Bestel tickets

PRONK – Eureka Zwolle

Donderdag 7 juli 2022

Na ‘partymusic for outsiders’ verwachten we eigenlijk ‘easylistening for insiders’, en dat is het ook wel geworden. Outsiders of insiders, het maakt eigenlijk geen zak uit want PRONK komt met een plaat die nergens rekening mee houdt, die geen businessplan of format kent. Een plaat die 100% uit graagte en R&Roll is ontstaan, eentje waarvan je zin krijgt in alles wat God verboden heeft.
Bestel tickets

Stiff Richards – Eureka Zwolle

Woensdag 13 juli 2022

Goomah Music Nights presents punk hardcore sensatie STIFF RICHARDS uit Australië op 13 juli 2022 in Eureka Zwolle.

Bestel tickets

Fire Horse – Eureka Zwolle

15 september 2022

Fire Horse grijpt muzikaal terug naar zowel de ’70’s als de ’90’s en laveert volgens eigen zeggen tussen stevige power rock en post-grunge. Een unieke twist op klassieke rock met een ongeremde improvisatiedrift. Een nieuw Nederlandse heavy rocktrio, ontstaan in het donkerste uur van de rock & roll.

Bestel tickets

Lewsberg – Eureka Zwolle

Nieuwe datum! Woensdag 9 november (voorheen 30 maart)

Enter Lewsberg: Dissonante gitaren met prachtige praatzang over zonderlinge momenten en onopvallende figuren. Voor fans van Velvet Underground, Parquet Courts, Nap Eyes en Jonathan Richman, maar dan lekker uit Rotterdam.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)