Goomah Music Nights

MAGNETIC SPACEMEN Releaseshow – Eureka Zwolle

Vrijdag 1 oktober 2021

“Bloed, Zweet en Tranen’’, zoals ome Hazes wijselijk zong, zullen in de rondte vliegen als het vet van een lekkerbek drijvend in het sissende sop! Een Rock & Roll fuif zoals u gewend bent!

Bestel tickets

Jan Rot – OK Boomer – Eureka Zwolle

10 oktober 2021 

In OK BOOMER gaat zanger en meestervertaler Jan Rot (1957) terug naar de jaren zestig. Hij koos voor elk jaar zijn favoriete lied en met topgitarist Laszlo Versteeg (1992) naast hem komen dan uiteraard Beatles, Stones, Who en Kinks voorbij, maar ook hits die je bijna was vergeten, naast een paar fijne eigen nummers. 

Bestel tickets

BULL (UK) & LANGKAMER (UK) – Eureka Zwolle

14 oktober 2021 

Twee van de beste indie bands die Engeland te bieden heeft op dit moment gewoon op het podium van ons prachtige Eureka pand. Twee keer jaarlijstjes materiaal. Zorg dat je dit niet mist!

Bestel tickets

Ben Caplan – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

Zondag 24 oktober 2021 (middagshow)

We zijn erg blij met de komt van deze zwaar bebaarde Canadees. Hij speelde al menig club in Nederland plat, maar ook festivals als Into The Great Wide Open. Vanmiddag speelt hij in zijn eentje onze bovenzaal stil met zijn mix van folk en klezmer. Absolute aanrader.

Bestel tickets

Claw Boys Claw – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

29 & 30 oktober 2021

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Op 29 & 30 oktober komt de Amsterdamse rockband voor twee Try Out shows naar Eureka! Beperkt aantal tickets, wees er snel bij!

Bestel tickets

WIES – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

6 november 2021 

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys.

Bestel tickets

The Ghost of Paul Revere – Eureka Zwolle

7 november 2021 (middagshow)

Beleef je zondagmiddag met de prachtige Rootsband, The Ghost of Paul Revere uit Maine (USA) in Eureka, Zwolle.

Bestel tickets

Kevn Kinney – Eureka Zwolle

Donderdag 14 april 2022

Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’.  Tevens zanger van alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)