Goomah Music Nights

The Horse Company – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

Woensdag 29 mei

De Zwolse indieband The Horse Company keert terug op de podia na 11 jaar afwezigheid! Dat doet de band met een try-out show in Eureka Zwolle op woensdag 29 mei.

Bestel tickets

Black Alps – Eureka Zwolle

Donderdag 27 juni

Black Alps is de nieuwe band van een stel gezworen muziekvrienden die in het afgelopen jaar een flink pak liedjes hebben geschreven. Denk aan lente, motregen, bullshit op kantoren, nieuwe en verloren liefdes, stiekem roken in de auto, gitaar, bas, en drums en aan indiepop met kop en staart, of soms juist niet.

Bestel tickets

VanWyck – Eureka Zwolle

Vrijdag 11 oktober

Met haar bedwelmende alt-folk songs, variërend van breekbaar en intiem tot donker rockend en krachtig, heeft VanWyck wereldwijd bewondering gewekt. Haar rake teksten en stem die recht tot het hart spreekt, dienen als een standvastig baken in deze grensverleggende creatie.

Bestel tickets

Porcelain id – Eureka Zwolle

Vrijdag 25 oktober

Ontdek de authentieke singer-songwriter Porcelain id! Met gedurfde keuzes en een krachtige stem, belichaamt deze artiest een unieke mix van invloeden, van barfly crooners tot experimentele elektronica.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)