Goomah Music Nights

DE NIEMANDERS (AFGELAST)

Zaterdag 18 april 

Muzikanten Rocco Ostermann en Wout Kemkens (Donnerwetter/Shaking Godspeed) speuren als embedded musicians gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Samen met – en geïnspireerd door – de inmates schreven ze een album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Samen zijn zij De Niemanders.

Bestel tickets

Shadwick Wilde (WORDT VERPLAATST)

Woensdag 29 april

Shadwick Wilde, ook wel bekend van Quiet Hollers, komt met zijn soloproject naar Zwolle. Zijn eerste solo verscheen al in 2010, hoog tijd voor een nieuwe soloplaat. Deze charmante zanger pakt je in met zijn persoonlijkheid en zachte indie nummers. Verwacht naast zijn eigen werk ook nummers van Quiet Hollers.

Bestel tickets

Kevn Kinney (WORDT VERPLAATST)

Donderdag 30 april

Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’. Daarnaast is Kinney de zanger van de alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’ en heeft hij samenwerkingen met Peter Buck, (R.E.M.), Warren Haynes (Gov’t Mule) en The Allman Brothers op zijn naam staan.

Bestel tickets

STIFF RICHARDS + Paracetamøl

Woensdag 15 juli

Australische punkrockers komen Eureka op z’n kop zetten. Rauwe rock’ n roll, explosief en opwindend. Luister het zelf op hun te korte tweede LP ‘DIG’. Support deze avond komt van de Arnhemse punkrockers Paracetamøl.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)