Goomah Music Nights

Daryll-Ann – Eureka Zwolle (UITVERKOCHT!)

Donderdag 12 september

Daryll-Ann, een van de meest gerenommeerde Nederlandse gitaarbands uit de jaren negentig, komt terug met een reünietour in de originele formatie. Na hun abrupte stop in 2004, vlak na de release van Don’t Stop, is de band nu terug.

Bestel tickets

VanWyck – Eureka Zwolle

Vrijdag 11 oktober

Met haar bedwelmende alt-folk songs, variërend van breekbaar en intiem tot donker rockend en krachtig, heeft VanWyck wereldwijd bewondering gewekt. Haar rake teksten en stem die recht tot het hart spreekt, dienen als een standvastig baken in deze grensverleggende creatie.

Bestel tickets

Daniel Romano’s Outfit – Eureka Zwolle

Dinsdag 22 oktober

Deze Canadese indie rock supergroep, Onder leiding van Daniel Romano, staat bekend om hun explosieve liveshows en betoverende geluiden. Met albums zoals “Forever Love’s Fool” en “La Luna” blijven ze grenzen verleggen en genres trotseren.

Bestel tickets

Porcelain id – Eureka Zwolle

Vrijdag 25 oktober

Ontdek de authentieke singer-songwriter Porcelain id! Met gedurfde keuzes en een krachtige stem, belichaamt deze artiest een unieke mix van invloeden, van barfly crooners tot experimentele elektronica.

Bestel tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)