Vandenberg nu te boeken bij Goomah Music

Vandaag voegen we met trots de band Vandenberg toe aan het boekingsroster van Goomah. De band rondom gitarist Adrian Vandenberg lanceerde in de jaren ’80 drie succesvolle albums, te weten Vandenberg in 1982 met de VS-hit Burning Heart, Heading for a Storm in 1983 en Alibi in 1985. Vandenberg toerde in de VS, Japan en in Europa en speelde met vele grootheden als Ozzy Osboure, Kiss, Rush, Scorpions, Michael Schenker en vele anderen. Daarnaast speelde de gitarist 13 jaar met Whitesnake, speelde hij samen met Steve Vai en was hij onderdeel van Manic Eden en meer recent Vandenberg’s Moonkings.

Vandenberg bestaat naast Adrian Vandenberg uit zanger Mats Leven, bassist Randy van der Elsen (van NWOBHM heroes Tank) en drummer Koen Herfst (Bobby Kimball, Epica en Doro).

 

“Muziek is voor mij als een schilderij”, bevestigt Adrian. “Je hebt helder en donker, schaduwen en licht. Het ene nummer laat je compleet uit je dak gaan, een volgende song stemt je tot nadenken. Hoe dan ook, een plaat sleurt je mee in haar eigen landschap, dat is het effect dat al mijn favoriete platen op me hebben, je hoort de eerste tonen van een album en verdwijnt in een andere wereld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)