Tricklebolt releast ‘Live at the Drive In’ via Goomah

Afgelopen zomer toen er niks kon vanwege dat verdomde virus, maar iedereen toch naar buiten wilde en eindelijk weer eens wilde genieten van een goed potje rock ’n roll, vatte de Sallandse rockband Tricklebolt de koe bij de horens. De band organiseerde een drive in concert in de lommerrijke weilanden aan de voet van de Lemelerberg in Lemele.

De show was uitverkocht en werd bezocht door een gemêleerd publiek met hun bonte voertuigen. Hippiebusjes, shoppers, platte wagens, old timers en tractoren denderden eind juni de wei in. De band speelde alsof ter plekke de onzichtbare vijand overmeesterd moest worden. Deze historische drive in show is vastgelegd en komt nu uit als live album, als soundtrack van een onwezenlijke tijd waar weinig kon maar waar altijd hoop bleef en nog steeds is.

Goomah Music mag het livealbum: “Live at the Drive In” releasen. De eerste single “Atlantis” verschijnt op 26 februari via alle streaming platformen.

Atlantis

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)