Tour Darlyn verplaatst naar najaar

In verband met de huidige situatie en maatregelen rondom het coronavirus heeft Darlyn de voorjaarstour verplaatst naar het najaar.

“De meeste shows van onze tour zijn verplaatst naar het najaar. Tickets blijven gewoon geldig, dus we gaan er dan alsnog een onvergetelijke tour van maken! De emoties van de afgelopen paar dagen waren zwaar maar we sturen al onze liefde en energie naar jullie. Laten we positief en sterk blijven.”

https://www.facebook.com/Darlynmusic/photos/a.370665676441834/1594931140681942/?type=3&theater

 

Onlangs was de band nog te gast bij Sander Hoogendoorn in het ochtendprogramma ‘Sanders Vriendenteam’. Hier speelde de band hun meest recente single ’10 Dollar Smile’. Het fragment is hier terug te kijken.

10 Dollar Smile
Door in 2017 hun eigen nummer ‘Stepping Stone’ uit te brengen, raakten ze ook internationaal meer in de picture. Mede hierdoor werd het tijd om hun debuutalbum te releasen waar ook het nummer ’10 Dollar Smile’ onderdeel van is. Het nummer gaat naar eigen zeggen over de persoonlijke ervaringen van leadzangeres Diwa Meijman. Ze geeft hierbij aan een langdurige relatie gehad te hebben waarbij ze haarzelf verloor, onzeker werd en er angsten aan over hield.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)