The Horse Company stopt

The Horse Company houdt het voor gezien. Volgens zanger / gitarist Arjen Hilberdink stopt de band na goed onderling overleg. “De koek is op, tijd om eens wat anders te gaan doen. We hebben geen ruzie en zijn nog steeds vrienden van elkaar. We hebben mooie en heftige momenten gedeeld, maar de rek is er uit” aldus Hilberdink.

The Horse Company stopt na een druk en emotioneel jaar. Met het vertrek van de originele ritmesectie en ondanks de inzet van de nieuwe ritmetandem, was de band een groot en onherstelbaar deel van zijn identiteit kwijt geraakt. De bandleden beraden zich op de toekomst. Hoogstwaarschijnlijk gaat de band nog één afscheidsshow spelen in hun thuisstad Zwolle. The Horse Company bracht drie albums uit waarmee ze veel lof oogstten in de Nederlandse muziek-scene. Hun laatste album ‘Calypso’ was het meest succesvol en bracht de band tot aan Noorderslag (3FM zaal), De Wereld Draait Door en 3voor12 radio (3FM).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)