Roll With The Punches Clubtour

Darlyn kondigt hun langverwachte tweede album ‘Roll With The Punches’ aan en viert dit met een clubtour langs 5 Nederlandse zalen!De band combineert introspectieve teksten over vriendschap, liefde en familie met een nieuwe, ontwikkelde sound. Gedreven door zelfreflectie en persoonlijke groei is ‘Roll With the Punches’ een waardige opvolger van het debuutalbum ‘Was It A Dream’ uit 2021.

Zes jaar geleden begon Darlyn met het componeren van hun eerste nummers. Beïnvloed door de Amsterdamse en Rotterdamse muziekscene en met een voorkeur voor muziek uit de vroege jaren 70 wist Darlyn direct een goede balans te vinden tussen roots- en moderne popmuziek. Tijdens optredens op ‘Noorderslag’, Ribs & Blues en Zwarte Cross maakte de band indruk met hun verhelderende nummers. Soms groovy en swingend, soms intiem en klein of stomend en rockend. De pakkende songs en het muzikale vakmanschap van de band vormen de basis waarop Diwa Meijman kan schitteren. Als stralende frontvrouw met een veelzijdige stem is zij de blikvanger van de band. Met speelse eenvoud zingt ze over angsten, dromen en natuurlijk de liefde. Haar woorden zetten de luisteraar aan het denken maar geven ook ruimte voor eigen interpretatie.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)