PACESHIFTERS op 11 januari als band van Wolfmother in Paradiso

Nederlandse rockband PACESHIFTERS is gevraagd door Andrew Stockdale (frontman en zanger/gitarist van de wereldberoemde Australische rockband Wolfmother) als onderdeel van zijn band voor een show in Paradiso in Amsterdam op 11 januari as.

Het is een fantastisch begin van het jubileumjaar van PACESHIFTERS. Het Nederlandse rocktrio dat al in alle zalen van Nederland stond, festivals als Pinkpop en Zwarte Cross plat speelde, internationale tours maakte en afgelopen september nog de afscheidsshows van Kensington in de Ziggo Dome mocht openen, bestaat in 2023, 15 jaar.

De bands deelden reeds vaker het podium. PACESHIFTERS speelde meerdere keren als support act voor Wolfmother en geeft aan dat Wolfmother één van de bands is, waarom zij ooit muziek zijn gaan maken. De liefde is blijkbaar wederzijds.

Afgelopen donderdag werd de band uit Zwolle / Wijhe benaderd door Stockdale via hun Instagram account met de vraag of zij zijn band wilden vormen voor een show in Amsterdam 11 januari aanstaande.

Of er een vervolg komt is niet bekend. “We gaan er eerst maar eens flink van genieten” zegt zanger/gitarist Seb Dokman van PACESHIFTERS. “Het is helemaal te gek dat Andrew ons gevraagd heeft. 2023 kon voor ons niet beter beginnen”. Het beloofd sowieso een vol jaar te worden voor PACESHIFTERS. “We zijn net klaar met de opnamen van nieuw materiaal en we gaan verderop in het jaar nog meer nieuw materiaal opnemen. De eerste tracks verschijnen vanaf het voorjaar bij een nieuw label, maar daarover later meer. De eerste festivalshows staan reeds  geboekt en we sluiten het jaar af met een jubileumshow met veel gasten in de grote zaal van Paradiso”.

Maar, eerst zal de band dus op woensdag 11 januari aanstaande als leden van Wolfmother te zien zijn in Paradiso. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.paradiso.nl.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wolfmother (@officialwolfmother)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)