PACESHIFTERS kondigt nieuw album Brand New Plan aan

Met de release van gloednieuwe single ‘Backseat Driver’ kondigt PACESHIFTERS het nieuwe album aan.
Brand New Plan verschijnt op vrijdag 3 september. Om dit te vieren doet PACESHIFTERS een aantal clubshows en festivals in Nederland waaronder Paradiso, Vera, Zwarte Cross en Paaspop. Tickets zijn HIER verkrijgbaar.

‘Backseat Driver’ is één van de tien nummers op het nieuwe album. Het is een signature PACESHIFTERS-track en een ode aan het toeren en het leven in een busje. Live is PACESHIFTERS immers op zijn best en toeren is voor Seb, Paul en Jesper bijna synoniem voor leven.

BRAND NEW PLAN
Het album Brand New Plan is een nieuwe etappe in de muzikale reis van de band. Op dit album toont PACESHIFTERS zich nog altijd vaandeldrager en schatbewaarder van de grunge en alternatieve rock. 3voor12 schreef over de eerste single ‘Hurdles’ dat het ‘’Misschien wel de sterkste Nederlandse rocksingle in jaren’’ is.

Het nieuwe album is ruimtelijker en dynamischer dan hun voorgaande langspelers. De samenwerking met producer Ian Clement (Wallace Vanborn) was zeer geslaagd. Gitarist/zanger Seb Dokman:  “We zijn super trots op dit nieuwe album. We kunnen niet wachten om dit met iedereen te delen.”

 LIVE SHOWS
In het afgelopen anderhalf jaar was het net als voor andere artiesten voor PACESHIFTERS behelpen en aftasten. Voor de fans richtten ze The Bakkie Society op, een officiële PACESHIFTERS fanclub. Ondanks corona gaf de band in 2020 nog een twintigtal liveshows waaronder een optreden voor Rockpalast in Bonn en een geslaagde semi-akoestische campingtour. Maar het mooiste zijn toch de optredens voor een volle zaal, want dat missen ze. Vanaf september overal in het land, PACESHIFTERS live met hun spiksplinternieuwe plan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)