PACESHIFTERS en CLOUDSURFERS op ESNS 2022

Paceshifters

Alt. rocktrio Paceshifters ging al meer dan een decennium als een speer, met een cultaanhang dankzij pittige liveshows en festivals als Groezrock, Zwarte Cross, Pinkpop, Exit en SXSW.

Na tien jaar non-stop toeren en vier albums, was het tijd voor een nieuw plan: album ‘Brand New Plan’ is opgenomen in België met producer Ian Clement (Wallace Vanborn). De plaat liet in september de nieuwe richting zien; urgent, hedendaags en melodisch, maar met de roots stevig geplant in 90ies rock.

> channel – ESNS 02
> vrijdag 21 januari 23:00 – 23:25

Cloudsurfers

Onberekenbaar, zweterig, vlammend: een van de spannendste nieuwe namen uit de Nederlandse garagepunk is Cloudsurfers. Hun explosieve show voelt alsof je een shot adrenaline recht in je hart krijgt, Uma Thurman style! Deze met fuzz overgoten band met dubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein.

Met de debuutplaat op zak en nieuwe muziek in de steigers zijn ze de meest geboekte band van Popronde 2021. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Ty Segall, Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard, oftewel: rammen geblazen.

> channel – ESNS 02
> zaterdag 22 januari 22:10 – 22:25

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)