Paceshifters deze zomer op campingtour

De band is van plan om begin augustus een a twee weken op tour te gaan. In de periode waarin heel Nederland vakantie heeft. Een aantal campings hebben ze al op het oog en hebben al toegezegd, maar er is altijd ruimte voor meer. De band vraagt voor een campingshow een kleine gage en een overnachtingsplek.

En als er voldoende interesse is, kan Paceshifters op elke camping drie shows op een dag doen. Dan speel je al gauw voor 300 man per dag, oftewel 2100 man in een week. En dan is een kneuterige kampvuurvibe-camping-tour opeens een prima compensatie voor alle shows waar corona roet in het eten heeft gegooid. ‘Maar we hoeven er geen geld op te verdienen, we willen vooral het tourgevoel doen herleven dat we zo ontzettend hebben gemist.’

Wil je Paceshifters deze zomer op een camping bij jou in de buurt zien? Voor boekingen en info kan er contact worden opgenomen met de band!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)