Orange Skyline Pinkpop

Groningse Britpop-band Orange Skyline mag laten zien wat ze in huis hebben! En dat deden ze op Pinkpop 2023. 

“‘Er zit schoonheid in het bij elkaar blijven’, vertelt frontman Niels van der Wielen. Dertien jaar, zolang hebben de gebroeders Van der Wielen erover gedaan om van Pinkpop-bezoeker naar Pinkpop-artiest te transformeren. Nu de twee dan eindelijk met hun band op Stage 4 staan, gaan ze er ook he-le-maal voor. ‘Baby I’m hungry, let me light a fire to your soul’, zingt de zanger in het liedje ‘Hungry’. Dat-ie hongerig is, is meer dan duidelijk. En dat vuurtje wordt ook zeker aangestoken. Orange Skyline knalt echt knetterrrrhard binnen met al hun Britpop-tafereeltjes. Kan ook niet anders, met zo’n performance-beest als frontman. Van der Wielen weet wel hoe hij moet rock-’n-rollen. 

De rode draad bij Orange Skyline is een gezamenlijke liefde voor The Libertines en The Strokes, verder lijkt elk bandlid uit een ander tijdperk te komen en hun liedjes trouwens ook. Maar ach, hoé aandoenlijk is het als de twee broer elkaar afwisselen tijdens het liedje ‘Meet You In The Middle’? They’ve made it. Dát is de schoonheid van het bij elkaar blijven.”

Lees de hele review van 3voor12 via DEZE LINK.

Foto door Jelmer de Haas.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)