Money & the Man – Money no time

25 juni is het weer zo ver, dan gaat Money & the Man verder met hun werelddominantie en hun missie om hun fans ervan te overtuigen dat niet alles om geld en materialisme draait!

Het Hollandse Garage duo Money & The Man laat zien hoe muziek ooit bedoeld was. Ruw, oprecht, spannend, luid en smerig, naar je toe geworpen tijdens de intense live shows. Deze twee jonge gasten uit Zwolle zullen je verbazen met hun volwassen geluid, gevormd door blues, indie en rock ‘n’ roll. Denk aan Black Keys, Royal Blood en White Stripes.

De single die 25 juni uitkomt moet met zijn riffs en valse maatsoorten de boodschap brengen dat wie geld heeft, geen tijd heeft en wie tijd heeft geen geld. Dat het gevoel moet, nee mag, versterken van desoriëntatie en vreugdevolle overgave.

Alsof de duivel ze op de hielen zat, speelden de jongens meer dan 250 shows in 4 jaar. Festivals als Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival, radio shows bij 3FM en Radio Veronica en optredens (Popronde, Eurosonic/Noorderslag, Grote Prijs van Nederland) bewijzen dat Money & the Man hard is neergedaald op de planeet.

De schokgolf blijft zich uitbreiden! Na het uitbrengen van 2 EP’s, 1 album en 2 singles in de afgelopen jaren komt nu dus een volgende single uit, welke onderdeel is van het gelijknamige album wat 1 oktober a.s. uit zal komen en de titel Money No Time, Time No Money zal dragen.

Luister hier vast de single ‘Money no Time’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)