Magnetic Spacemen – Polished Minds Releasetour

Het album Papoya Poya (2021) ontving lovende kritieken van o.a. OOR, Musicmaker, 3voor12, en volgens Never Mind The Hype werd er een greep gedaan naar Nederlandse garageplaat van het jaar. Na talloze shows op o.a. Left of the Dial, Hit The City, Sniester, Dauwpop, Zwarte Cross en supports voor Fidlar en Together Pangea, werden de landsgrenzen talloze malen getrotseerd. Meerdere shows in Frankrijk (o.a. op Cosmic Trip Festival & Supersonic Parijs), Engeland (twee tours met VANT), Schotland, Bulgarije en Duitsland volgden.

Na twee EP’s en twee albums werden de krachten begin dit jaar wederom gebundeld in een oud kraakpand in Den Haag, never change a winning team. In de vochtige, duistere krochten van het bestaan werd met een flinke dosis relativeringsvermogen, overlevingsdrang en schunnige humor gesmeed aan het nieuwe werk. ‘Polished Minds’ is een veelzijdige en frisse plaat geworden met dertien ongepolijste en uiteenlopende tracks. De garagerock zal nooit uit Magnetic Spacemen te rammen zijn, maar wordt dikwijls aangedikt met invloeden uit de 60’s, 70’s en new wave.

Polished Minds komt donderdag 2 november uit via Goomah Music en wordt diezelfde avond gevierd met een releaseshow in Eureka Zwolle. 

Tour

2 nov – Eureka, Zwolle
16 nov – Patronaat, Haarlem
17 nov – V11, Rotterdam
23 nov – Skatecafe, Amsterdam
24 nov – Innocent, Hengelo

Tourposter Magnetic Spacemen Polished Minds

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)