Magnetic Spacemen – I love u for the love

Magnetic Spacemen brengt in aanloop naar het nieuwe album een eerste single uit. De track wordt gebombardeerd tot ‘Video van de Week’ bij Never Mind The Hype. Die er het volgende over schrijven:

We zijn hier bij NMTH al jaren fan van Magnetic Spacemen. Het vlammende viertal weet steevast elk podium een kopje kleiner achter te laten, maar ook op plaat is het geen kattenpis. Recentste telg Papoya Poyaschopte het in 2021 zelfs tot een van onze favoriete Nederlandse platen dat jaar. En met recht, want dat was een garagepunk kunstwerk die de veelzijdigheid van Magnetic Spacemen sterk in kaart bracht. Echt een band die blijft groeien zonder de garage fundering uit het oog te verliezen, zo ook op het vers afgebakken I love u for the love. Deze nieuwe single is wederom een vurige garageknaller van heb ik jou daar, gepaard met een al even ludieke clip, verkozen tot Video van de Week”. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)