Hendrik Jan Bökkers te gast bij Behind The Music

Hendrik Jan Bökkers was te gast bij ‘Behind the Music’ op TV Oost.

Rode draad in de talkshow zijn opgenomen interviews met o.a. bandlid en gitarist Erik Neimeijer, Zwarte Cross-organisator Hendrik Jan Lovink, platenbaas en boeker Frank Satink, zijn vrouw Martine en broer Bastiaan. Naast zijn jeugd in Heino, zijn eerste Engelstalige band Soundsurfer en Jovink & De Voederbietels, vertelt Hendrik Jan over de muzikale hoogtepunten van de laatste tien jaar. Maar in het gesprek worden moeilijke onderwerpen ook niet uit de weg gegaan. “Mijn leven heeft hoogte- en dieptepunten gekend en ik ben zo eerlijk mogelijk geweest. Het was erg mooi om Erik, Frank, Lovink, mijn vrouw en mijn broer over mij te horen praten, al was hun eerlijkheid soms wel confronterend!”, glimlacht hij.

Hendrik Jan speelde ook een muziekset op een unieke plek in de Mölle speelde Hendrik Jan een intieme akoestische set, waarin nummers uit zijn hele oeuvre aan bod kwamen.

Bekijk de hele aflevering hier terug.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)