Gram Parsons’ 50th Memorial

Tim Knol, Freek de Jonge, Nico Dijkshoorn en vele anderen brengen eerbetoon aan Gram Parsons in Het Concertgebouw

Precies vijftig jaar na zijn overlijden organiseert Het Concertgebouw een groot eerbetoon aan Gram Parsons op 19 september. Op initiatief van singer-songwriter Tim Knol en Goomah Music komen Freek de Jonge, VanWyck, Nico Dijkshoorn en vele andere Nederlandse musici samen voor een avond vol countryrock en Americana. De Amerikaanse muzikant en tekstschrijver was van grote invloed op vele bands, zoals The Rolling Stones, The Byrds en The Eagles.

Dit concert wordt gepresenteerd door Het Concertgebouw in samenwerking met Sugar Mountain Presents (Paradiso), Heaven magazine en Goomah Music.

De kaartverkoop voor het Tribute to Gram Parsons is inmiddels gestart via de website van Het Concertgebouw www.concertgebouw.nl/gramparsons.

 

VanWyck over Gram Parsons:
“In zijn nummers vind je alles terug wat Amerikaanse muziek zo geweldig maakt. Kleine levens, grootse verlangens, weidse landschappen, diepe waarheden en sentimentele leugens. Steeds weer dat samenvloeien van verleden en toekomst, van liefde en dood, van whiskey en highways, cowboys en truckers, God en de duivel. En dat allemaal op sommige van de mooiste melodieën ooit geschreven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)