Goomah verwelkomt Quiet Hollers in het boekingsroster

Na het uitbrengen van de albums  “Quiet Hollers”, “Amen Breaks” en ‘Forever Chemicals’ via Goomah Music gaat Goomah nu ook de boekingen voor de band verzorgen. Voor meer info over de Quiet Hollers en de mogelijkheid tot boeken klik hier.

Quiet Hollers is het geesteskind van singer-songwriter Shadwick Wilde. De indie band is afkomstig uit Louisville, Kentucky. In 2013 kwam de band met het prachtige debuut: “I Am The Morning”. Het album bleef nog onder de radar bij de meeste mensen aan deze kant van de oceaan, maar werd hoe langer hoe meer opgepikt door muziekbloggers. Vanaf het tweede titelloze album kreeg de band vaste voet aan de grond in Nederland en de rest van Europa. Vooral de prachtsong “Mont Blanc” leverde de bands media aandacht op. Quiet Hollers doorbreekt de grenzen van de rootsmuziek, met invloeden uit de indierock, alternative country, college rock en post punk.

Forever Chemicals is het vierde album. Op dit album gebruikt de band rondom voorman Shadwick Wilde meer synths en komen zelfs invloeden van genres als Doo Wop voorbij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)