Goomah Music verwelkomt Magnetic Spacemen

Goomah Music heeft Magnetic Spacemen getekend op haar platenlabel en voor haar boekingsroster. Magnetic Spacemen is een gruizige en melodische rock ‘n roll band. De band omschrijft zichzelf als energieke liveact in de garagerock en surfy postpunk hoek.

Vorige week kondigde Goomah al aan dat ze Money & The Man aan het label hadden toegevoegd. Binnenkort maakt Goomah Music nog een paar nieuwe signings bekend.  

Magnetic Spacemen kan bogen op een goede live reputatie. De vorige EP van de band werd ondersteund  door een uitverkochte tour door de UK met VANT. Er volgden support shows voor FIDLAR in Amsterdam en Berlijn en er werd in eigen land veel gespeeld tijdens de Popronde. Begin 2020, net voor de pandemie uitbrak, volgde een tweede tour door Groot-Brittannië. 

Momenteel legt de band de laatste hand aan het nieuwe album dat medio 2021 verschijnt. Hierop zijn invloeden te horen van acts als Oh Sees, Parquet Courts, Pixies, Meatbodies en The Stooges.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)