Goomah Music Night met The Visual & Josephine Odhil

Goomah Music presenteert op vrijdag 13 mei de double bill The Visual & Josephine Odhil in de bovenzaal van Eureka, Zwolle. Ticketverkoop is per direct gestart. 

The Visual
Het alternatieve duo Anna & Timon ontmoetten elkaar aan de Conservatorium van Amsterdam. Samen vormen ze The Visual. Na het afstuderen groeien ze als duo verder vanuit het dromerige, donkere geluid waarmee de band hoge ogen gooide bij o.a. 3voor12 en het Britse NME. Opkomende langspeler ‘The Spirit Of Age’ klinkt grilliger en dynamischer, met sporadische uitspattingen die niet zouden misstaan op een plaat van Nick Cave of Wolf Alice. De sound laat evengoed meer warmte, sensualiteit en lichtheid binnen, wat je terughoort op de fonkelende eerste single ‘Waves’.
Josephine Odhil 
Josephine van Schaik speelde al eerder op festivals als Lowlands, Transmusicales en Into The Great Wide Open met haar voormalige band The Mysterons. Met haar nieuwe project Josephine Odhil creëert ze mysterieuze songs die je mee zullen nemen naar een wereld ver van hier. Haar eerste twee singles Fly On The Wall en Be Your Better Self geven alvast een voorproefje van wat je van haar kunt verwachten. Haar debuutalbum zal in het najaar van 2022 verschijnen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)