Goomah Music Night met MAGNETIC SPACEMEN

HEB JIJ OOK ZO’N VERSCHRIKKELIJKE LAST VAN DIE HUIDHONGER?! Nou, wij ook! En daar hebben we wel wat voor! Vrijdag 1 oktober: ALBUM RELEASEPARTY in Eureka Zwolle om jullie allen te genezen!’’ Bloed, Zweet en Tranen’’ ,zoals ome Hazes wijselijk zong, zullen in de rondte vliegen als het vet van een lekkerbek drijvend in het sissende sop!

Een Rock & Roll fuif zoals u gewend bent!

𝗠𝗔𝗚𝗡𝗘𝗧𝗜𝗖 𝗦𝗣𝗔𝗖𝗘𝗠𝗘𝗡
Het nieuwe Magnetic Spacemen album werd opgenomen in een leegstaande club in Den Haag aan het begin van de eerste lockdown in maart 2020. Alles werd op analoge tape geslingerd door bassist Redmer Kamsma. De spanning rondom de pandemie, de angst, de illegale sfeer van rondhangen, de onbezorgdheid die bij het vuilnis kon en onzekerheid over de toekomst geven de plaat een extra urgente trap onder zijn kont na.

De mens wil weer los en Magnetic Spacemen gaat je daar dit najaar mee helpen! Een mix van gruizige garagerock, melodische surfy post-punk en hints naar 60’s beat. Een flinke bak met energie en chaotische gekte om je aan over te geven. Voor liefhebbers van Oh Sees, FIDLAR, Pixies, Meatbodies en together PANGEA.

Magnetic Spacemen speelde reeds supports van FIDLAR in Amsterdam en Berlijn en tourden twee keer de UK rond met VANT.

Het nieuwe album verschijnt in september 2021 via Goomah Music.

𝗚𝗢𝗢𝗠𝗔𝗛 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧
Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op vrijdag 1 oktober de Releaseshow van MAGNETIC SPACEMEN!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)