Goomah Music Night met Bull (UK) & Langkamer (UK)

Twee van de beste indie bands die Engeland te bieden heeft op dit moment gewoon op het podium van ons prachtige Eureka pand. Twee keer jaarlijstjes materiaal. Zorg dat je dit niet mist op donderdag 14 oktober in de bovenzaal van Eureka, Zwolle! 

Onze zomer soundtrack staat op een cassette. We draaien ons vakantiebandje grijs met twee bands de UK. Op kant A nemen we het slacker album van BULL – “Discover Effortless Living” op. Een album vol met indie parels die we niet meer gehoord hebben sinds Pavement zijn laatste goede plaat afleverde, of, ok, sinds Pete & The Pirates hun zwanezang de wereld in slingerde. Bull is een kwartet uit York in Engeland en nam hun album op met de vaste Pavement live mixer Remko Schouten. Wij gaan ons alvast de hele zomer verkneukelen op de camping en meezingen met alle koortjes woooohhhooooo.

Op Kant B van ons vakantiebandje nemen we het debuutalbum van LANGKAMER op. Opgenomen in een kelder tijdens een hittegolf in Bristol. Als je goed luistert hoor je de hitte door de muren naar binnen sijpelen en zich mixen met de fijne breezy tunes van dit geweldige debuut. Alsof The Band een joint rookt met Whitney. Een album vol met toekomstige classics.

Tickets zijn per direct te koop.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)