Eerste single voor Horse

Indie rock band The Horse Company hield in 2013 op te bestaan. Het jaar dat ze in de 3FM zaal speelden op Noorderslag, ze 3v12 de album van de week werden met hun derde album Calypso en dat ze een mooie clubtour hadden staan en de festivalweides ze toelachten. Sindsdien is The Horse Company een goed bewaard indie geheim in Nederland met een trouwe fanbase.

Onlangs begon de band bestaande uit de gebroeders en songschrijvers Hilberdink (Arjen en Vincent) en Jeroen Hobert (drums) en Arjan Pronk (gitaar) weer voorzichtig te jammen in hun oude oefenhok. En voorman Arjen pakte de opnamen van de EP erbij die hij maakte kort na het uiteenvallen van de band.

Arjen begon de geraamtes van de songs die hij opnam met Matthijs Herder in de zomer van 2015 weer in te kleuren. Hij schreef teksten en extra flarden mooie nieuwe muziek. En zie daar, de wonderschone EP: Orca onder zijn alias; HORSE. Een mooiere aanloop naar nieuw materiaal van het moederschip kunnen wij ons niet bedenken. En hoewel de link duidelijk is, staat HORSE wel op eigen benen. Vandaag is de eerste track daar: Gold Behind Your Door.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)