Claw Boys Claw voor twee shows naar Eureka Zwolle

Op 29 & 30 oktober komt de Amsterdamse rockband voor twee shows naar Eureka! Beperkt aantal tickets, wees er snel bij! Tickets zijn per direct verkrijgbaar á €20 p.s. exclusief servicekosten.

Na een vlammende start, lang geleden in een andere eeuw, heeft Claw Boys Claw de afgelopen jaren duidelijk gemaakt dat het maar niet wil lukken om bezadigd te raken. Ook is al sinds het begin is het duidelijk dat de band niet binnen een bepaalde stijl past. Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen.

Claw Boys Claw (official) maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens maken de bezetting compleet.

 

Tickets voor 29 oktober

Tickets voor 30 oktober

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)