Bökkers – Pompen of Verzoepen tour

Na een compleet uitverkochte theatertour in 2023, zoekt Bökkers dit jaar weer ouderwets de feesttenten en festivals op!

De batterij is weer opgeladen, een nieuw decor is gebouwd, er liggen fonkelnieuwe shirts in de merchandise-kist en nieuwe nummers zijn in de maak: Bökkers is helemaal klaar voor de tour van 2024. Maar liefst 60 tenten en festivals zullen dit jaar aangedaan worden, van Groningen tot Zeeland en van Amsterdam tot Lichtenvoorde, Bökkers zal geen enkel hoekje van het land overslaan. Scheurende gitaren, de versterker op standje straaljager, het barpersoneel heeft de hardloopschoentjes al aan: het wördt pompen of verzoepen!

Aftrap Tour in Witkamp
De aftrap van de tour vindt dit jaar op 9 maart in de Witkamp in Laren (Gelderland) plaats. Een legendarische tent, waar Bökkers al menigmaal de planken uit het podium heeft gespeeld! Ook hier geldt: “het is dweilen met de kraan wied lös, er helpt maar één ding tegen de döst!”

Clubtour
Naast een ramvolle zomer, maken de heren zich ook op voor een heuse clubtour: in het najaar komt er namelijk een nieuw album uit, en dat zullen ze weten in de clubs! Naar verluid zijn ze in Paradiso al begonnen met het bouwen van extra tappunten!

Heb jij nu ook al zo alderbastend zin in een onbesoesd feest? Kijk dan hier voor alle tourdata of via bokkersband.nl

bokkers tour 2024

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)