Bökkers naar grote zaal Paradiso

Bökkers geeft 29 december 2017 een optreden in de grote zaal van Paradiso. Afgelopen jaren verkocht de band driemaal de kleine zaal van de poptempel uit en zal nu dus de grote zaal aandoen. Bökkers zal ook enkele gastartiesten meenemen naar Amsterdam. Het optreden zal de kroon worden op ongetwijfeld een bijzonder jaar.

Als 2017 net zo’n succesvol jaar wordt als 2016 dan staat de band nog een mooie tijd te wachten. 2016 was in alle opzichten een bijzonder jaar: ruim 100 shows, een uitverkocht eigen festival, uitverkochte zalen, grote landelijke festivals en heel veel nieuwe fans. Het jaar begon al vroeg, want in januari stond de band op Noorderslag en nam de band haar eerste live album op. Gedurende 3 uitverkochte shows in een oude boerderij werd het album opgenomen en in mei kwam dit album uit. Het album legde geen windeieren, want de belangstelling was enorm. Giel Beelen nodigde ze uit om te spelen op 3FM en de cover die de band daar speelde sloeg in als een bom. ‘Iederene Hef Een Reden’ (hertaling van Matt Simons ‘Catch & Release’) haalde de playlist op Radio 2 en was een dj favoriet op 3FM. Ze werden ook nog uitgenodigd om het nummer live te spelen in het glazen huis van 3FM Serious Request.

Tickets voor de show in Paradiso kosten €15,- (exclusief servicekosten en verplicht lidmaatschap) en zijn vanaf morgenochtend 10.00 uur te koop via Ticketmaster. Naast Paradiso staat Bökkers volgend jaar ook op Dauwpop en Concert At Sea. De show in Paradiso is de enige clubshow die de band gaat geven in 2017.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)