Paceshifters

Een noiserocktrio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends. Paceshifters chargeert het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bovenop de rauwe vocalen die de frustratie van zich af schreeuwen. Gruizige rock, made in Holland, maar geworteld in de Amerikaanse rockvloedgolf van de jaren 90.

Wie ze de afgelopen vijf jaar aan het werk heeft gezien, kan erover meepraten. Tijdens één van de vele optredens in kroegen en zalen. Of als support–act voor bands als Deep Purple, 3 Doors Down, Triggerfinger en Therapy?, in een dampende en stampende tent op Groezrock of Zwarte Cross of als toetje bij Queens of the Stone Age.

Het derde album “Breach” verscheen eind augustus via Goomah Music. De eerste single “Drone” is uit en ontlokte OOR magazine al de uitspraak: “Als die plaat net zo goed wordt als deze single, wordt 2014 het jaar van de Paceshifters, dat kan niet anders.”

Bandleden

Seb Dokman
Zang, gitaar

Paul Dokman
Zang, basgitaar

Jesper Albers
Zang, drums


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)