Magnetic Spacemen

Magnetic Spacemen is een gruizige en melodische garage band. Garagerock en surfy postpunk-songs zorgen live voor een onvoorspelbare en met zweet doordrenkte show. Zo’n band waar je naar verlangt als je na lange tijd weer naar buiten mag. Een band met een sound en podiumpresentatie die bol staat van energie, gekte en toffe songs om je aan over te geven en je doet verlangen naar een volle beukende pit.

Magnetic Spacemen maakte al twee EP’s en een album, maar na een bandbezettingswisseling, een nieuw label en hun beste werk tot nu toe voelt “Papoya Poya” misschien wel als HET begin van deze voortrazende garage trein.

Het album werd opgenomen in een leegstaande club in Den Haag net aan het begin van de eerste lockdown in maart 2020. Alles werd op analoge tape geslingerd door bassist Redmer Kamsma. De spanning rondom de pandemie, de angst, de illegale sfeer van rondhangen, de onbezorgdheid die bij het vuilnis kon en onzekerheid over de toekomst geven de plaat een extra urgente trap onder zijn kont na.

Voor wie de band nog niet kent, file under acts als: Oh Sees, FIDLAR, Pixies, Meatbodies en together PANGEA.

Live is Magnetic Spacemen een enorme bonk energie. Ze speelden reeds supports van bands als FIDLAR in Amsterdam en Berlijn en tourden twee keer de UK rond met VANT.

“Papoya Poya” verschijnt in augustus 2021 via Goomah Music.

Bandleden

Sam Pols
Zang, Gitaar

Michiel Kemper
Gitaar

Redmer Kamsma
Basgitaar

Max Nowak
Drums


Social


Contact

Tim Kampman
tim@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)