Afterpartees

Afterpartees zijn vijf broers uit Horst, Limburg die sinds 2013 energieke gitaarmuziek maken. Door vrienden en vijanden bestempeld als de leukste liveband van het land. Nooit beschreven als de best geklede band van Nederland, maar dat daargelaten. Ze speelden op elk denkbaar festival (waaronder Pinkpop, Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Lowlands) en hebben bijna altijd goede zin. 

Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes, Parquet Courts, Jonathan Richman en Blondie. Melodieuze powerpop met een goed oor voor hooks. Soms onbeschaamd mooi of hard. Liedjes voor festivals en gesloten rookhokken.

In 2021 komt Album 3 uit, opgenomen met een mysterieuze producer, diep in de bossen van Horst (rechts bij de Eendenkooi, op de grens van de Moelbaeren Bos). Mooie liedjes over de onmogelijke dingen in het leven, zoals optochten die nooit ophouden en het voor altijd bezoeken van je stamkroeg.

“Afterpartees belooft plechtig dat ze altijd hun best doen. Tot nu toe hebben ze live nog nooit verzaakt”, aldus de zanger van de band.

Bandleden

Teun
Drums

Jesse
Basgitaar

Niek
Zanger

Bas
Gitarist

Sjors
Gitarist


Social


Contact

Frank Satink
frank@goomahmusic.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze (online) nieuwsbrief en wij houden je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Goomah Music.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)