Unterwelten

Dit was de keuze: je laat horen dat je aan het veranderen bent, of dat je die verandering al hebt doorgemaakt. Unterwelten, het nieuwste project van Michiel Flamman (aka J. Perkin en Solo), gaat voor het tweede. Het is mystieker, spannender, ritmischer en gemakkelijk Flammans beste werk tot nog toe. In tien songs combineert hij persoonlijke urgentie, zijn bewezen vermogen om mooie melodieën te schrijven, met een (nog) ongekende experimenteerdrang.

In Berlijn woonde en werkte Flamman afgelopen jaren, met hervonden inspiratie en in isolement aan zijn comeback. Tijdens een marathonopname in de studio van Einstürzende Neubauten werd de richting duidelijk. Popmuziek zoals het bedoeld is: met onderhuidse spanning, die schuurt en waarvan ouderen zeggen “zet die herrie eens af”. Het manische van Velvet Underground, drones geïnspireerd door het bezwerende werk van Coil en met het donkere van Joy Division en Bowie’s Berlijn-periode.

Bandleden

Michiel Flamman
Zang, gitaar


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)