Tricklebolt

Wanneer je verdwaald aan het cruisen bent tussen weilanden, langs rivieren en over heuvels zou het maar zo eens kunnen dat je je bevindt in Tricklebolt territorium. Vanuit het oosten brouwen ze in hun oude schuur aan de soundtrack voor de ‘Easy Rider’ momenten van het leven. Dicht bij de natuur, al roerend in een grote koperen ketel mengt Tricklebolt scheuten psychedelica en rock’n roll met vleugjes adrenaline, zweet en oergevoelens. Één schepje uit de ketel is voldoende om Tricklebolt volledig te beleven: een energieke soundtrack met hoge pieken en diepe dalen waarbij je het ene moment compleet wegdroomt in Psychedelische passages en het andere moment luidkeels refreinen en riffs aan het meezingen bent. Wanneer Tricklebolt op dit moment uit je autoradio schalt hoop ik maar dat je op weg bent naar een van hun concerten want daar ga je het pas echt beleven, hun live reputatie is gevaarlijk.

Tricklebolt speelde in het verleden al op ESNS, Zwarte Cross, Ribs & Blues, Manana Manana, Popronde en in voorprogramma’s van o.a. Golden Earring, Uriah Heep, DeWolff en meer.Bandleden

Tim Kampman
Gitaar

Menno Nijen Es
Toetsen

Bastian Pen
Zang

Daan Pen
Basgitaar

Daan Wopereis
Drums


Social


Contact

Tim Kampman
tim@goomahmusic.nl


Press kit

Download press kit

Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)