Tommy Ebben

Als een muzikant z’n derde album simpelweg naar zichzelf vernoemt, weet je dat er iets bijzonders aan de hand is. Voor Tommy Ebben betekent het dat werkelijk alle muzikale mogelijkheden open liggen. Zijn nieuwe album getuigt van een gedaantewisseling en bruist van de levenslust. Gitaren, trompetten, stuwende drums en overstuurde synthesizers zorgen voor songs waarop gesprongen kan worden. Tegelijkertijd heeft het de emotionele diepgang die je van een begenadigd songsmid mag verwachten. Muziek om het leven te vieren en te omarmen in al zijn glorie en bitterheid.

Tommy Ebben manifesteerde zich hiervoor al in meerdere gedaantes. Zoals die van rootsrocker met zijn band The Small Town Villains, bekend van de Vodafone-tune “She Won’t Tell”. Ook leverde hij een song voor het met een Edison bekroonde project Lorrainville. Het experiment werd vorig jaar gretig opgezocht met het succesvolle project Knalland, waarvan hij tevens initiatiefnemer is. En dan is daar nu het naar zichzelf vernoemde derde album. Een nieuwe gedaante met een geheel nieuw geluid. En songs waarin een grootse belofte verscholen ligt.

Bandleden

Tommy Ebben
Zang


Social


Contact

Frank Satink
frank@goomahmusic.nl

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)