The Road Home

Als je kijkt naar de showlijst van de broeders Christoffel & co zie je wat The Road Home het liefst doet; spelen, spelen en nog meer spelen. Meer dan 200 optredens in binnen- en buitenland bracht de band uit Enschede de afgelopen vier jaar in kraakpanden, kroegen, zalen maar ook op festivals als Eurosonic / Noorderslag en Bevrijdingsfestival Overijssel.

Met de twee, door Shield Recordings uitgebrachte, EP’s “Old Hearts” en “Too Cold” onder de riem deed de band ook een volledige Nederlandse clubtour als support van Vandenberg’s Moonkings. Daarnaast kroonde 3FM de band tot Serious Talent. Een travelling band. Kilometers, herinneringen en vrienden maken. Zielen winnen. Met catchy rock ’n roll songs, geschoeid op een punkrock leest als wapen. Eind 2015 dook de band de studio in met Guido Aalbers op de stoel van producer om daar de hand te leggen aan de opnames van het debuut album. Liedjes over leven in een band, verloren liefdes en late nachten. Mooie liedjes in een leren jas. Soms bitter, altijd hoopvol. De sound frisser, breder en grootser dan voorheen. Nog steeds beïnvloed door geladen melancholische rock & roll uit New Jersey, omarmd door zonnige West Coast powerpop.

Bandleden

Luke Christoffel
Zang, gitaar

Kenneth Christoffel
Zang, gitaar

Eric Zwiers
Basgitaar

Johannes Rüther
Drums


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)