Sticky Fingers

Toen Dylan Frost een aantal jaar geleden de straten van Sydney nog bewandelde als straatmuzikant, ontmoette hij op een weinig succesvolle avond bassist Paddy Cornwall. Wederzijdse hobby’s als muziek en hun voorliefde voor wiet (de basis voor elke vriendschap) schepten meteen een band tussen de twee. Kort daarna besloten ze samen met Hollywood, Crabz en Beaker een band, Sticky Fingers, te beginnen en zoals ze zelf zeggen: “STIFI was erected”.

Toen debuutalbum “Caress Your Soul” in 2013 in thuisland Australië werd losgelaten, werd er meteen succes geboekt: de hitlijsten werden bestormd, grijsdraaien werd weer een geaccepteerde term wat betreft de hoeveelheid airplay en tickets voor de albumtour gingen als zoete broodjes over de toonbank. De stap richting Europa leek niet minder dan vanzelfsprekend en in juni 2013 vertrok Sticky Fingers naar ons continent om vervolgens 32 shows te spelen in slechts 40 dagen tijd.

In september 2014 kwam opvolger “Land Of Pleasure” in de BeNeLux uit via Goomah Music, gevolgd door een korte tour van achttien shows door het westen van Europa. Maar hoe klinkt het? “If The Clash, Pink Floyd and Arctic Monkeys are three beads of sweat that meet rolling down your back, Sticky Fingers are licking it up.”

Bandleden

Dylan Frost
Zang, gitaar

Paddy Fingers
Zang, basgitaar

Seamus (Hollywood)
Gitaar

Freddy Crabz
Toetsen

Beaker Best:
Drums


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)