Snow Coats

Snow Coats is een Indie Pop band uit Arnhem. Met een DIY mentaliteit bracht Snow Coats in 2018 haar debuut album ‘Take the Weight Off YourShoulders’ uit. Dit werd gevolgd door een flink rij optredens op de Popronde en een Europese tour als voorprogramma van de Amerikaanse Indie Rock band Pinegrove. Datzelfde jaar won de band met hun debuut album een award voor “Beste Album van 2018” door 3voor12Gelderland.

Nadat Snow Coats in juni 2020 een platencontract tekende bij het Engelse label Alcopop! Records, kwam de band met de EP ‘Pool Girl’. Deze werd door de Britse media zeer goed ontvangen, zo spreken DORK en CLASH magazine lovende woorden over het nummer en wordt het nummer Pool Girl gedraaid door o.a. Radio X en BBC Radio 1.

Meest recentelijke single ‘Right Fit’ is de eerste teaser voor een nieuw album dat verwacht wordt in februari 2022. Aan dit album wordt samen gewerkt met Amerikaanse producer Joe Reinhart (Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball) 


Social


Contact

Frank Satink
frank@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)