Melle

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle vangt de magie van muziek met eerlijk en organisch klinkende liedjes. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies, met melodieën die in je hoofd blijven hangen en zeer persoonlijke teksten, vaak met een troostende boodschap. Melles muziek kan worden omschreven als indie-pop of indie-folk. Zijn repertoire varieert van intieme, akoestische ballads, geïnspireerd door artiesten als Phoebe Bridgers en Sufjan Stevens, tot energieke popsongs die klinken als Sam Fender en Ed Sheeran.

Melle heeft een enorme verzameling ongebruikelijke instrumenten, bestaande uit een tzouras, balalaika, theremin, taishogoto, citer en nog veel meer, waarvan 23 verschillende soorten terug te horen zijn in zijn nieuwe muziek. Hij gelooft dat echte, analoge instrumenten altijd veel meer karakter aan een nummer geven dan digitale geluiden. Deze analoge werkwijze is ook terug te zien in zijn foto’s en video’s. Zijn grootste passie naast muziek is namelijk werken met ouderwetse, vintage camera’s.

 

Bandleden

Melle
Zanger, gitarist


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)