Lucas Hamming

Wie is Lucas Hamming? In ieder geval een man met veel verschillende gezichten. Zo is hij een krullenbol pur sang, maar ook een bekende kop dankzij zijn deelname aan ‘Maestro’. Hij is een bonk energie maar bovenal muzikant. Een muzikant die al drie albums, tien miljoen streams, een uitverkochte Paradiso en Concertgebouw, een show op Pinkpop, verschillende clubtours, een 3FM Serious Request Anthem, een theatertour en een seizoen als huisband bij DWDD op zak heeft, maar altijd op zoek is naar meer.

Een rockster worden hoeft niet meer perse maar zijn songs laten horen aan het grote publiek is iets wat Lucas Hamming wil blijven doen. Zijn muzikale inspiratie vindt hij in Tame Impala, David Bowie, Arctic Monkeys en zelfs Harry Styles. Noem het indie met een vleugje pop of pop met een vleugje indie. Hij maakt songs over het leven, de liefde en eigenlijk over alles wat er in en om zijn hoofd gebeurt. Liedjes die niet altijd de makkelijkste onderwerpen hebben, maar waar iedereen wel iets in kan herkennen. Van zichzelf, maar ook die vele verschillende gezichten van Lucas Hamming.

Bandleden

Lucas Hamming
Zang, gitaar


Social


Contact

Tim Kampman
tim@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)