FIEP

Van post punky praatzang tot… FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en ‘catchiness’ van haar songs. Als songwriter heeft Veerle Suzanna Driessen een oor voor pakkende melodieën, waarnaast ze haar verhaal in praatgezongen teksten vertelt. In haar muziek mengt ze haar gedachten en emoties: de rusteloosheid, twijfels, overpeinzingen en de belangrijkste – haar dromen. Op het podium vangt Veerle deze dromen en brengt die met haar 5-koppige band FIEP samen tot een energieke, eigenzinnige en opvallende live performance.

Na de release van hun eerste single ‘Nightshop’ en een supportshow voor Wet Leg, werd FIEP geselecteerd voor Popronde 2022 als OOR-talent. In januari 2023 werden ze geboekt voor een optreden op ESNS en in maart bracht FIEP hun debuut-EP ’77 Stokes Croft’ uit, met een releaseshow in Paradiso, Amsterdam. Gedurende de zomer van 2023 speelde FIEP op vele festivals, waaronder Paaspop, Bospop en Into The Woods. Met het einde van 2023 in zicht bracht FIEP in november hun nieuwe single ‘R U Reading?!’ uit, de eerste van een reeks nog te verschijnen tracks in de loop van 2024.

Bandleden

Veerle Suzanna Driessen
Zang, gitaar

Pepijn Kolsteren
Gitaar, zang

Silva Westera
Toetsen, zang

Koen van Bemmelen
Basgitaar

Sweder Al
Drums


Social


Contact

Frank Satink
frank@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)