Dancing Dollekamp

Na de Hoempapapunk van Fratsen, de Anarchorebellie van Krang en de Reggeblues van de Ketterse Fanfare is er nu de daverende optelsom van meer dan 30 jaar André Manuel en zijn Atypische Vrienden: Dancing Dollekamp. Het is snoeihard. Het is fluisterzacht. Het is Hollandsche Romantiek botsend met Buitenaards Leven. Ze zingen in het Twents, in het Nederlands, in het Duits, in het Engels en op speciaal verzoek zo goed als ook nog in het West- Congolees. Er zijn twee drummers, vier gitaristen, twee bassisten, een trekzakker, een toetsenist en iemand op de midwinterhoorn waarbij we eerlijkheidshalve moeten vermelden dat de man op de midwinterhoorn zo goed als altijd verhinderd is. Dancing Dollekamp nam onlangs de plaat Brugge op die vooralsnog alleen te beluisteren is op Spotify maar later zeker nog op elpee gaat verschijnen.

Dancing Dollekamp is momenteel bezig in hun eigen studio Volksheil bezig met het voorbereiden en het opnemen van meer muziek dan goed voor u is. Voorjaar 2024 staat er een kleine tournee op stapel die wat ons betreft ook jullie fantastische podium aan gaat doen.

Dancing Dollekamp bestaat uit: André Manuel, Adri Karsenberg, Frits Rietman, Theun Supheert, Jaap Elzenga ( Ottoboy), Bert Kuiper,  Henk Jan Hoekjen en Jacob Raatjes. Ook zijn er nog een paar losse vaste leden in de persoon van Arjen de Vreede en Roeland Drost en Dries Bijlsma.


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)