Cloudsurfers

Een moment rolt de gemuteerde garagepunk, post-grunge en psychedelische rock van Cloudsurfers tussen de halsbrekende G-krachten van King Gizzard en Osees, dan spookrijdt de band weer over een verlaten snelweg richting rock’s zevende hemel, waar Pixies en Nirvana hun plechtig opwachten.

Na de release van hun debuutalbum Don’t Know What Hit Me uit 2021 speelde Cloudsurfers in 2022 meer dan 50 shows, waaronder grote festivals als Paaspop, Vestrock en Zwarte Cross. Het tweede album van Cloudsurfers, Subhuman Essence – uit op 15 september 2023 – legt de lat hoog om de pure opwinding van het live spelen op plaat te vangen, in nauwe samenwerking met producer Abel de Grefte. Om de plaat te mixen, benaderde Cloudsurfers niemand minder dan Michael Badger (Amyl & The Sniffers, SONS), die eerder achter de knoppen plaatsnam bij King Gizzard & The Lizard Wizard’s invloedrijke Nonagon Infinity. Dat album is een van de bepalende platen geweest die vorm hebben gegeven aan de sound van het vijftal. Met Subhuman Essence is de cirkel niet alleen rond, de storm die Cloudsurfers heet raast ondertussen onvermoeid door.

 

Bandleden

Nanne Hatzman
Drums

Ramses Hooymeijer
Drums

Jess van der Zee
Basgitaar

Thom Liesting
Zang & Gitaar

Pieter Sloot
Gitaar


Social


Contact

Robert Koole
robert@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)