Afterpartees

Afterpartees komt uit Horst, Limburg. Door vrienden en vijanden bestempeld als de leukste liveband van het land. Nooit beschreven als de best geklede band van Nederland, maar dat daargelaten. Ze speelden op elk denkbaar festival (waaronder Pinkpop, Best Kept Secret, Into The Great Wide Open en Lowlands) en hebben bijna altijd goede zin.*

Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes, Parquet Courts, Jonathan Richman en Blondie. Melodieuze powerpop met een goed oor voor hooks. Soms onbeschaamd mooi of hard. Liedjes voor festivals en gesloten rookhokken.

Voor hun derde album hebben Afterpartees de touwtjes zelf in handen genomen. Geen managers, geen deadlines, geen niks. Vijf broers die samen muziek maken. Ze bouwden een studio in een paardenstal (lees: blokhut) ergens in de bossen van Horst en zetten daar in drie weken het album op tape.

Family Names is een ode aan saamhorigheid, vriendschap en eten. Mooie liedjes over de onmogelijke dingen in het leven, zoals optochten die nooit ophouden en het voor altijd bezoeken van je stamkroeg. Met klanken van de Limburgse zandgrond en catchy powerpop uit de jaren 80, én killer gitaarriffs (aldus de gitarist). Een album voor de zomer en de herfst, voor familiebijeenkomsten en eenzame wandelingen.

“Afterpartees belooft plechtig dat ze altijd hun best doen. Tot nu toe hebben ze live nog nooit verzaakt”, aldus de zanger van de band.

 

Bandleden

Teun
Drums

Jesse
Basgitaar

Niek
Zanger

Bas
Gitarist

Sjors
Gitarist


Social


Contact

Frank Satink
frank@goomahmusic.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Goomah Music nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)